ELMADAĞ'DA 24 GENÇ ASKERE UĞURLANDI

Elmadağ Belediyesi Yeşildere Ek Hizmet binası önünde düzenlenen asker uğurlama törenine Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin`in yanı sıra Yeşildere Mahallesi sakinleri katıldı.

13.08.2014 20:58:16 0
ELMADAĞ

Elmadağ Belediyesi Yeşildere Ek Hizmet  binası önünde düzenlenen asker uğurlama törenine Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin`in yanı sıra Yeşildere Mahallesi sakinleri katıldı.

 Askerlik hayatın dönüm noktasıdır.


Törende konuşma yapan Belediye Başkanı Gazi Şahin, “Cenabı Allah anne ve babalara hayatları boyunca bazı mürüvvetler verir. Onlardan en önemlilerinden bir tanesi de evlatlarının vatani vazifelerindeki gururlu görevlerini yerine getirmeleridir.”dedi. Askerlik, vatanımıza, bayrağımıza ve milletimize bağlılığımızın sembolüdür diyen Başkan Şahin; “Bir eğitim yuvası olarak görünen askerlik, insan hayatının bir dönüm noktası olarak kabul edilir. Her Türk gencinin gönlünde şerefli bir askerlik yapmak yatar. Bu görevi yerine getirmek her Türk gencinin en tabi hakkıdır. Asker kardeşlerimize vatani görevlerinde başarılar dilerim. Allah güle güle gitmek ve gelmek nasip etsin" dedi.

 Başkan Şahin’e  Teşekkür

 mahalle Muhtarı ve Yeşildere halkı ; “ Geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz asker uğurlama törenimizi onurlandıran Sayın Başkanımız Gazi Şahin’ e katılımlarından ve askerlerimiz için yapmış olduğu dualar için teşekkür ediyoruz” dediler.

 

Türk bayrağına sarılı Kuran-ı kerim hediye edildi.

Asker duası okuyan Başkan Şahin, içinde Türk bayrağına sarılı Kuran-ı Kerimleri gençlere hediye etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ELMADAĞ


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00